Składniki:
400 g makaronu (właściwie każdy będzie dobry, ale szczególnie fusilli, penne, tagliatelle)
2 mniejsze cukinie
1 bakłażan
1 duża czerwona papryka
3 ząbki czosnku
1 łyżeczka startego imbiru
listki mięty i bazylii
oliwa z oliwek
sól & pieprz
1. Makaron gotujemy al dente w osolonej wodzie. Kroimy warzywa(cukinie, paprykę, bakłażan)w drobną kostkę i smażymy na patelni. Dodajemy posiekany czosnek, bazylię i imbir. Usmażone warzywa mieszamy z makaronem, skrapiamy oliwą i dodajemy listki mięty.
Mniam! W następnym przepisie cupcakes :)
przepis: makecookingeasier.pl
Mniaam .;p
OdpowiedzUsuńzjadła bym ! :)
OdpowiedzUsuńoo czekam na ten przepis ;d
OdpowiedzUsuńMmmm uwielbiam makarony chyba w każdej, a szczególnie takiej kolorowej postaci :)
OdpowiedzUsuńmhmm, looks soo yummy! ;) Do you mind giving each other a follow? Just let me know when you followed me and I'll follow back! xo Vivi
OdpowiedzUsuńMmmm, ale apetycznie wygląda! Może jak wreszcie będę mogła się ruszyć z łóżka to skuszę się na zrobienie tego :)
OdpowiedzUsuńwygląda smakowicie :)
OdpowiedzUsuńnie przepadam za papryką, ale na cupcakes czekam! <3
OdpowiedzUsuńpysznie wygląda.
OdpowiedzUsuńWygląda przepysznie! :)
OdpowiedzUsuń